СТЕАНОГРАФІЧНИЙ АНАЛІЗ ДВОВИМІРНИХ СИГНАЛІВ ЗА ДОПОМОГОЮ НЕПАРАМЕТРИЧНОЇ СТАТИСТИКИ - П.Ю. Костенко; В.І. Чистов (Системи озброєння і військова техніка, 2024)
В роботі запропоновано використання методів непараметричної статистики, таких як SG-індекс (SG – абревіатура отримана першими літерами імен авторів, які запропонували індекс – Savit, Green) та BDS-статистики (BDS – абревіатура отримана першими літерами імен авторів, які запропонували статистику – Brock, Dechert, Scheinkman) для стеганографічного аналізу двовимірних сигналів на прикладі цифрових зображень та аудіо файлів.