Феномен карнавалізації спорту в постмодерному суспільстві - Olha Maltseva (Cхід, 2018)
У статті досліджується феномен карнавалізації спорту в постмодерному суспільстві, виявляються історичні витоки, причини, передумови, наслідки постмодерної трансформації спорту як соціального інституту, перетворення його на комерціалізоване видовище, індустрію, шоу-бізнес, розважальну практику дозвілля. Простежено взаємне проникнення сміхової стихії у спорт та спорту в карнавалізований соціокультурний простір.