Nedokončená či nekonečná revoluce? Rodina, práce a gender ve světle sociálních změn - Romana Volejníčková (Gender a Výzkum, 2014)
Book review of Gerson, Kathleen. 2009. The Unfinished Revolution. New York: Oxford University Press.