Bibliografski zapisi od kataložnih listića do semantičkog weba - Ivan Miočić (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske, 2018)
Cilj. Rad daje kratak pregled prirode bibliografskih zapisa kroz povijest, od zapisa ručno ili strojno ispisanih na listiću pa do onih izrađenih u okruženju semantičkog weba.