ОБМЕЖЕННЯ ВПЛИВУ НА БІЗНЕС КОНТРОЛЬНО-НАГЛЯДОВИХ ОРГАНІВ ЯК СКЛАДОВА ПОДАТКОВОЇ ПОЛІТИКИ - H.D. Bolotova (Економіка та право, 2024)
Розглянуто систему заходів обмеження надмірного чи незаконного впливу державних органів на діяльність господарюючих суб’єктів у рамках здійснення державного нагляду (контролю). Внесено пропозиції, які спрямовано на реалізацію заходів такого обмеження та посилення відповідальності за незаконне втручання у господарську діяльність.