Principiální pragmatismus – čtvrtý pilíř? - Hana Havelková (Gender a Výzkum, 2016)
Review of book: Maďarová, Z., Ostertágová, A. (eds.) 2015. Občianky a revolucionárky. Ako, kedy, kde sa vylučujú nevhodné subjekty. Bratislava: Aspekt.