ПОБУДОВА БІЗНЕС-СТРУКТУРИ ПРОМИСЛОВОГО ПІДПРИЄМСТВА НА ІННОВАЦІЙНІЙ ОСНОВІ - О. В. Балахонова (Ринкова економіка: сучасна теорія і практика управління, 2020)
У роботі запропоновано такі принципи створення і функціонування бізнес-структур у промисловому виробництві: композиції, пропорційності, стандартизації, модульності, архітектоніки.  В цілому це є передумовою і слугує наступним напрямам діяльності промислового підприємства: інноваційно-інвестиційній діяльності, розвитку маркетингу, управлінню інвестиційними проектами, удосконаленню основного виробництва інноваційної продукції, формуванню мережі сервісних послуг.