Educar: un compromiso con la memoria Educar: un compromís amb la memòria Education: a commitment to memory - Maria López-Dóriga de Dalmau (Temps d'Educació, 2013)
Reseña del libro José Manuel Esteve. Educar: un compromiso con la memoria. Barcelona, Octaedro, 2010. Ressenya del llibre José Manuel Esteve. Educar: un compromiso con la memoria. Barcelona, Octaedro, 2010. _____________________________________________________ Critique du livre José Manuel Esteve. Educar: un compromiso con la memoria. Barcelona, Octaedro, 2010. Rewiew of book José Manuel Esteve. Educar: un compromiso con la memoria. Barcelona, Octaedro, 2010.