Református női sors és nőkérdés a 20. század első felében. II. rész. Victor Gabriella női vonatkozású művei - Kamilla ACKERMANNÉ KELŐ (Studia Universitatis Babeş-Bolyai. Theologia Reformata Transylvanica, 2024)
Calvinist Women’s Fate and Women’s Issues in the First Half of the 20th Century. Part II.