Характеристика генотипів вівса за основними господарсько-біологічними показниками - Роман ІЛЬЧУК; Юлія ЛІСОВА; Галина МАРУХНЯК (Передгірне та гірське землеробство і тваринництво, 2023)
Овес – одна з найбільш поширених культур, зерно якої використовують для виробництва кормових та продовольчих продуктів.