Stručni skupovi za dječje knjižničare kao način stjecanja kompetencija - Jagoda Ille; Keti Krpan; Vjeruška Štivić (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske, 2021)
Cilj. Cilj je rada dati pregled održanih skupova za knjižničare za djecu i mladež u organizaciji Knjižnica grada Zagreba – Knjižnice Medveščak i Komisije za knjižnične usluge za djecu i mlade HKD-a u kontekstu stjecanja kompetencija knjižničara.