Вдосконалення способів релейного захисту силових трансформаторів в системах електропостачання військових аеродромів, що залучаються для потреб ООС - Лагутін Г.І.; Кудрявський А.І.; Хабоша С.М. (Збірник наукових праць Харківського національного університету Повітряних Сил, 2019)
В статті проаналізовано призначення силових трансформаторів у складі систем електропостачання військових аеродромів, що залучаються для проведення операції Об’єднаних сил, загальні принципи виконан-ня захисту елементів системи електропостачання та на підставі цього визначені шляхи вдосконалення релейного захисту силових трансформаторів з урахуванням досвіду проведення антитерористичної опера-ції (операції Об’єднаних сил), спрямованих на підвищення надійності роботи систем електропостачання військових аеродромів.