Az affektív érintés a felnőtt párkapcsolatban a pszichológiai kutatások tükrében – Szemelvények – - Erika NYITRAI (Studia Universitatis Babeş-Bolyai. Theologia Reformata Transylvanica, 2024)
Affective Touch in Adult Relationships in the Light of Psychological Research. – Excerpts –