Rozmanitými cestami životních drah v pozdně moderní společnosti - Jaroslava Hasmanová Marhánková (Gender a Výzkum, 2015)
Book review of Hašková, H. (ed.), Vohlídalová, M., Maříková, H., Dudová, R., Uhde, Z., Křížková, A., Formánková, L. 2014. Vlastní cestou? Životní dráhy v pozdně moderní společnosti. Praha: Sociologické nakladatelství a Sociologický ústav AV ČR.