Sesvetski pjesnički maraton: istraživanje zadovoljstva korisnika - Ivan Babić; Mihael Bily; Iva Klak Mršić (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske, 2020)
Cilj. Svrha je rada predstavljanje manifestacije Sesvetskog pjesničkog maratona, koji djeluje već dvanaest godina u sklopu programa Kulturni četvrtak u Sesvetama u Knjižnici Sesvete, Knjižnice grada Zagreba.