O jazyku kriticky aneb Aby „hezky česky“ neznamenalo „patriarchálně“ - Tereza Jiroutová Kynčlová (Gender a Výzkum, 2019)
Review of book Valdrová, J.: Reprezentace ženství z perspektivy lingvistiky genderových a sexuálních identit