КОРПОРАТИВНІ ПРАВА ЯК ПРЕДМЕТ ЗАСТАВИ - V.V. Smyrnova (Економіка та право, 2024)
Дано аналіз поняття «корпоративні права», наведеного в різних джерелах. Визначено місце корпоративних прав у господарському обігу. Проаналізовано здатність корпоративних прав виступати предметом застави. Запропоновано рекомендації щодо вдосконалення діючого законодавства.