Studio [21]: Deutsch als Fremdsprache: das Deutschbuch B1 - Mojca Leskovec (Vestnik za Tuje Jezike, 2018)
Pregledani učbenik z vajami in priloženim DVD-jem z e-učbenikom prenovljene učbeniške serije studio 21 za raven B1, izdan v letu 2015 in dostopen tudi v dveh zvezkih, smiselno dopolnjujejo dodatna gradiva za pouk ter samostojno delo v tiskani in digitalni obliki, in sicer avdio- in videozgoščenka k učbeniškim enotam, digitalni in tiskani priročnik za učitelja, vadnica s testi, dodatna jezikovna vadnica, žepnica z besediščem, dvojezični slovarji in aplikacije za učenje besedišča, kot tudi platforma Scook (https://www.scook.de/) s spletnimi gradivi.