Формування Soft Skills у майбутніх фахівців фізичної культури та спорту як умова якісної професійної підготовки - Tetiana Plachynda (Освітологічний дискурс, 2025)
Стаття висвітлює необхідність формування у майбутніх фахівців фізичної культури та спорту м’яких навичок (Soft Skills) з урахуванням специфіки професійної діяльності, ключовими аспектами якої є ефективна взаємодія з людьми, управління груповою динамікою, мотивація вихованців і спортсменів, прийняття рішень у складних ситуаціях тощо. У цьому контексті важливим є вдосконалення освітнього процесу з метою формування м’яких навичок, що є важливим завданням професійної підготовки майбутніх фахівців означеної галузі.