Особливості повторної біопсії у пацієнтів з простатичною інтраепітеліальною неоплазією - M. P. Melnychuk (Клінічна хірургія, 2018)
Мета. Визначити оптимальну кількість біопсійних стовпчиків у разі підозри на рак передміхурової залози (РПЗ) та оптимальні строки повторної біопсії передміхурової залози (ПЗ) у пацієнтів з простатичною інтраепітеліальною неоплазією (ПІН).