Egy keresztény írás- és olvasásterápia lehetőségei. Szemelvények egy megbékélés-gyakorlathoz - Emese MIKOLA (NYIRI) (Studia Universitatis Babeş-Bolyai. Theologia Reformata Transylvanica, 2020)
Opportunities of a Christian Reading and Writing Therapy. Guidelines for an Exercise of Reconciliation.