ЩОДО ВИЗНАЧЕННЯ БІЗНЕС-ІНКУБАТОРА ЯК ІННОВАЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА - В.В. Манзюк (Економіка та право, 2024)
Виділено економіко-правові ознаки та дано визначення інноваційного бізнес-інкубатору як виду інноваційного підприємства.