Розвиток аспектів прийняття управлінських рішень на підприємстві на основі аналізу його бухгалтерської звітності в умовах нестабільності ринку. - О. В. Балахонова (Ринкова економіка: сучасна теорія і практика управління, 2015)
У статті розглядаються результати дослідження процесу прийняття управлінського рішення на підприємстві на основі аналізу його бухгалтерської звітності. Визначена концепція прийняття управлінських рішень, які використовуються українським менеджментом у практичній діяльності. Уточнено фактори та умови прийняття управлінських рішень.