До проблеми правового виховання учнів 5-6 класів шкіл-інтернатів - Олена Поліщук (Педагогічний дискурс, 2012)
У статті автором розглянуто теоретичний аспект правового виховання учнів 5-6 класів шкіл-інтернатів. Висвітлено психологічні особливості молодших підлітків загальноосвітніх шкіл-інтернатів. Розкрито специфіку правового виховання учнів 5-6 класів загальноосвітніх шкіл-інтернатів.