Stíny optimismu: genderová rovnost v Česku 2015 - Jana Benešová (Gender a Výzkum, 2016)
Book review of Smetáčková, Irena (ed.). 2015. Stínová zpráva o stavu genderové rovnosti v České republice v roce 2015. Praha: Česká ženská lobby.