СУТНІСТЬ І СПЕЦИФІКА ПОЛІСІВ МІКРОСТРАХУВАННЯ ДЛЯ МАЛОЗАБЕЗПЕЧЕНОГО НАСЕЛЕННЯ І ПРЕДСТАВНИКІВ МАЛОГО БІЗНЕСУ - L.V. Shirinyan (Економіка та право, 2024)
Робота присвячена дослідженню сутності і специфіки полісів мікрострахування. Показано результати опитування населення стосовно їх досвіду страхування, бажання користуватися послугами мікрострахування і можливості сплачувати страхові внески. Автором розроблено типові поліси мікрострахування з метою впровадження нових правил страхування у практику страхової справи.