ПИТАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ В КОНЦЕПЦІЇ ПАРТНЕРСТВА ДЕРЖАВИ І БІЗНЕСУ - O.M. Golovinov (Економіка та право, 2024)
У статті розглянуто один із напрямів загальної економічної теорії, що пов’язаний з дослідженням взаємодії економічних і соціальних процесів, персоніфікованих державою і бізнесом, а саме – державно-приватне партнерство. Запропоновано пропозиції щодо удосконалення партнерських взаємовідносин і їх позитивного впливу на соціальний розвиток країни.