Шляхи підвищення якості професійної підготовки майбутніх фахівців правоохоронної галузі - Olena Fedorenko (Педагогічний дискурс, 2015)
У статті обґрунтовано необхідність пошуку шляхів підвищення якості підготовки майбутніх фахівців правоохоронної галузі. Розглянуто особливості їх професійної діяльності, які обумовлюють вибір напрямів підвищення якості їх підготовки до професійної діяльності.