АНАЛІЗ ПРОБЛЕМИ БЕЗПЕЧНОЇ РОБОТИ УЧНІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ У МЕРЕЖІ ІНТЕРНЕТ - С.І. ПЕТРЕНКО (Вісник Університету імені Альфреда Нобеля. Серія Педагогіка і психология, 2020)
Проведено аналіз проблеми безпечної роботи в мережі Інтернет учнів початкових класів. Визначено сутність поняття «безпечна робота в мережі Інтернет». Виявлено та систематизовано основні загрози при роботі учнів початкових класів у мережі Інтернет. Для проведення дослідження було використано такі методи: – теоретичний аналіз лінгвістичних джерел та нормативно-правових документів; – узагальнення й зіставлення різних статистичних досліджень; – абстрагування й системне моделювання; – спостереження, анкетування, тестування, опитування, статистичний аналіз результатів