Продуктивність льону олійного залежно від впливу біопрепаратів та комплексних мікродобрив - А. М. ШУВАР; Н. М. РУДАВСЬКА; А. Г. ДЗЮБАЙЛО (Передгірне та гірське землеробство і тваринництво, 2021)
Встановлено ефективність використання комплексних мікродобрив, рістстимуляторів та біопестицидів в органічній технології вирощування льону олійного в ґрунтово-кліматичних умовах Лісостепу Західного, що дає змогу істотно підвищити його продуктивність та покращити показники якості продукції. Агротехнологічні параметри вирощування та погодні умови суттєво впливали на ріст і розвиток рослин культури, що позначалося на показниках структури та продуктивності.