A megbocsátás hatása a párkapcsolati működésre - Tünde PÁL; Csilla LAKATOS (Studia Universitatis Babeş-Bolyai. Theologia Reformata Transylvanica, 2020)
The Effect of Forgiveness on the Way Relationships Work.