ПРОБЛЕМИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ПРАВОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ГОСПОДАРСЬКИХ ВІДНОСИН У НАФТОГАЗОВОМУ КОМПЛЕКСІ УКРАЇНИ - O.Yu. Illarionov (Економіка та право, 2024)
Розглянуто сукупність нормативно-правових актів, які є частиною господарського законодавства і складають комплексну галузь — нафтогазове законодавство України. Обґрунтовано необхідність модернізації господарського законодавства в тій його частині, яка безпосередньо регулює відносини у нафтогазовому комплексі України.