Правове регулювання реклами стоматологічних послуг в країнах Європейського Союзу та в Україні - L. R. Katynska (Аналітично-порівняльне правознавство, 2025)
У статті розглядається правове регулювання реклами стоматологічних послуг в країнах Європейського Союзу та в Україні, а також нормативні обмеження, які спрямовані на захист пацієнтів та дотримання професійної етики. Досліджується питання недобросовісної реклами та аналізуються нормативно-правові акти, що визначають вимоги до рекламування стоматологічних послуг.