مقایسه‌ی تأثیر آموزش علائم خطر نوزادان نارس به دو روش سخنرانی و ویدیویی بر میزان آگاهی و اضطراب مادران داری نوزاد نارس - عالیه صالحی; سید ابوالفضل وقارسیدین; نوید سعادت فر; حکیمه سابقی (مجله دانشکده پزشکی اصفهان, 2025)
مقاله پژوهشی