Формування професійних компетенцій шляхом розвитку вмінь і навичок як педагогічна проблема - Ірина Кустовська (Педагогічний дискурс, 2012)
У статті аналізуються взаємозв’язки професійних компетенцій з професійно значущими вміннями і навичками, що є основними у формуванні професійних навичок майбутніх економістів. Автор класифікує професійні компетенції за впливом їх на процес розвитку майбутнього фахівця та визначає основні загальнопедагогічні підходи до формування вмінь і навичок.