Динаміка росту маси тіла ремонтних телиць української чорно-рябої молочної породи, отриманих від різних варіантів підбору - Мирон ПЕТРИШИН; Марія КОГУТ; Василь ФЕДАК; Михайло ПОЛУЛІХ; Андрій ШЕЛЕВАЧ; Ольга СТАДНИЦЬКА; Галина ІЛЬНИЦЬКА (Передгірне та гірське землеробство і тваринництво, 2024)
У віці 1 та 4 міс. найвищу масу тіла мали телиці, отримані від міжлінійного підбору Старбак 352790 × Валіант 1650414. Коефіцієнт мінливості маси тіла ремонтних телиць української чорно-рябої молочної породи в усіх досліджуваних групах у молочний період був високим.