Izazovi digitalizacije Zaštićenog fonda dječje knjige u svjetlu autorskog prava - Isabella Mauro; Annemari Štimac (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske, 2023)
Cilj. Cilj je rada prikazati važnost digitalizacije Zaštićenog fonda dječje knjige Hrvatskog centra za dječju knjigu te istaknuti izazove i kriterije odabira naslova za digitalizaciju dječje knjige s aspekta autorskog prava.