Результати хірургічного лікування місцево-розповсюдженого раку ободової кишки з поширенням на підшлункову залозу - V. V. Kеrnychnyi; A. I. Sukhodolia; V. M. Monastyrskyi; V. A. Moroz; V. V. Balytskyi; O. O. Pidmurniak (Клінічна хірургія, 2018)
Мета. Поділитися власним досвідом хірургічного лікування місцево-розповсюдженого раку ободової кишки з поширенням на підшлункову залозу (ПЗ).