Seminarium „NIC O NAS BEZ NAS. Partycypacja społeczna i prawa polityczne imigrantów”, Instytut Spraw Publicznych, 23 września 2011 r. - Ewa Pogorzała (Facta Simonidis, 2012)
Sprawozdanie: Seminarium „NIC O NAS BEZ NAS. Partycypacja społeczna i prawa polityczne imigrantów”, Instytut Spraw Publicznych, 23 września 2011 r.