ІНФРАСТРУКТУРА ДЕРЖАВНОЇ ПІДТРИМКИ МАЛОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА: ЗАРУБІЖНИЙ ДОСВІД - O.V. Chernyavska; T.S. Yurko (Економіка та право, 2024)
Розглянуто основні елементи інфраструктури державної підтримки малого підприємництва, запропоновано методику оцінки рівня розвитку інфраструктури підтримки малого підприємництва, результати апробації запропонованої методики подано у вигляді картосхеми.