Досвід неоад’ювантної селективної внутрішньоартеріальної хіміотерапії за схемою FOLFIRINOX, проведеної пацієнту з умовно резектабельним раком правого анатомо-хірургічного сегмента підшлункової залози - M. S. Zagriichuk; V. A. Kondratyk; Ya. V. Romaniv; Yu. V. Nezhentseva; O. O. Pidopryhora (Клінічна хірургія, 2019)
Досвід неоад’ювантної селективної внутрішньоартеріальної хіміотерапії за схемою FOLFIRINOX, проведеної пацієнту з умовно резектабельним раком правого анатомо-хірургічного сегмента підшлункової залози