ГОСПОДАРСЬКЕ ПЛАНУВАННЯ ТА КОНТРОЛЬ У СИСТЕМІ ПУБЛІЧНО-ПРАВОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ ЕКОНОМІКИ НІМЕЧЧИНИ - N.N. Dyatlenko (Економіка та право, 2024)
Стаття присвячена актуальній проблемі визначення правових засобів публічно-правового регулювання економіки Німеччини. У статті розглянуто питання ролі господарського планування та контролю в управлінні економікою ФРН.