Вплив передпосівної обробки насіння мікродобривами на продуктивність гібридів кукурудзи в умовах Західного Лісостепу України - О. П. ВОЛОЩУК; О. Ф. СТАСІВ; В. В. ГЛИВА; М. О. ПАЩАК (Передгірне та гірське землеробство і тваринництво, 2021)
У статті представлено результати наукових досліджень лабораторії насіннєзнавства Інституту сільського господарства Карпатського регіону НААН за 2018–2020 рр. з удосконалення елементів технології вирощування кукурудзи на сірих лісових поверхнево оглеєних ґрунтах Західного Лісостепу.