РЕГІОНАЛЬНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРІ ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКИ: СУЧАСНИЙ СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ - I.O. Samoylenko (Економіка та право, 2024)
Сформульовано пропозиції щодо оптимізації механізму регіонального регулювання у сфері електроенергетики України та запропоновано рекомендації із вдосконалення вітчизняного законодавства в цій галузі.