Вплив монополярного та біполярного методів резекції на відновні процеси в підшлунковій залозі - o. Yu. Usenko; K. G. Valikhnovska; I. M. Savytska; V. O. Kropelnytskyi (Клінічна хірургія, 2018)
Мета. Порівняти особливості зміни тканин підшлункової залози після експериментальних хірургічних втручань, виконаних з використанням стандартної хірургічної техніки та біполярного і монополярного зварювання.