Ekonomizace osobního života – nestáváme se cizinci v našich osobních životech? - Romana Volejníčková (Gender a Výzkum, 2015)
Book review of Hochschild, Arlie R. 2012. The Outsourced Self. Intimate Life in Market Time. New York: Metropolitan Books.