Принципи демократичної меритократії професійної системи менеджменту - Едуард Анатолійович Кузнєцов (Ринкова економіка: сучасна теорія і практика управління, 2018)
У статті розглядаються проблеми розвитку принципів демократичної меритократії професійної системи менеджменту в Україні. Визначається роль професійного менеджменту та його вплив на соціально-економічний розвиток України. Досліджуються базові принципи результативності професійного менеджменту. Доводиться необхідність трансформаційних процесів розвитку системи менеджменту в контексті становлення демократичної меритократії в Україні.