СУТНІСТЬ КОМЕРЦІЙНОЇ АБО БАНКІВСЬКОЇ ТАЄМНИЦІ ЯК ОБ’ЄКТА ЗЛОЧИННИХ ПОСЯГАНЬ - О.O. БРИГІНЕЦЬ (Економіка та право, 2024)
Пналізовано питання сутності комерційної або банківської таємниці як об’єкта злочинних посягань. Визначено особливості вітчизняного законодавчого забезпечення методики розслідування злочинних дій з відомостями, що становлять комерційну або банківську таємницю. Стаття підготовлена із застосуванням чинних актів, дотичних до цієї проблеми.