Ефективність зернових сівозмін зони достатнього зволоження Правобережного Лісостепу - Л. С. КВАСНІЦЬКА; Г. П. ВОЙТОВА (Передгірне та гірське землеробство і тваринництво, 2021)
Представлено результати дослідження впливу сівозмінного фактора й систем удобрення на продуктивність сільськогосподарських культур та п’ятипільних зернових сівозмін, визначено їхні найефективніші варіанти для зони достатнього зволоження Правобережного Лісостепу.