Організація самостійної роботи бакалаврів з «Теорії і методики формування елементарних математичних уявлень» - Anna Kit; Iryna Gryndii (Педагогічний дискурс, 2013)
У статті висвітлено проблеми організації самостійної роботи студентів з «Теорії і методики формування елементарних математичних уявлень» у дітей дошкільного віку на II освітньо-кваліфікаційному рівні «бакалавр» у процесі їхньої фахової підготовки. Розглянуто різні підходи науковців до визначення поняття самостійна робота студентів, акцентовано увагу на мету, завдання, види та форми самостійної роботи. Запропоновано методичні рекомендації з організації самостійної роботи студентів з вивчення курсу «Теорії і методики формування елементарних математичних уявлень».